Πολιτική επιστροφών & Αλλαγών

Στο Poline παιδικά Παπούτσια, η ικανοποίηση των πελατών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την αγορά σας, ακολουθήστε την απλή πολιτική επιστροφής και αλλαγής προϊόντος.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές ή επιστροφές σας εντός προθεσμίας 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παραλάβατε την παραγγελία σας

Οι δυνατοί τρόποi αλλαγής είναι οι εξής:

  • Δωρεάν αλλαγή των ειδών σας σε ένα φυσικό κατάστημα Poline Παιδικά Υποδήματα (Δες τα καταστήματα ΕΔΩ).
  • Αλλαγή των ειδών σας στην έδρα του e-shop Poline Παιδικά Υποδήματα (Γρηγ. Λαμπράκη 13, Γλυφάδα - Τ.Κ 16674).

Φυσικά! Να ξέρεις ότι όλες οι αλλαγές είναι ΔΩΡΕΑΝ και δεν χρεώνονται την 1η φορά. Ο αγοραστής είναι υπεύθυνος για τα έξοδα αποστολής για την περίπτωση που έχει ήδη αλλαχθεί 1 φορά το προιόν.

Επίσης, στις περιπτώσεις των επιστροφών, τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται και παρακρατείται το ποσό των €5.00 για αποστολές εντός Ελλάδας και €20.00 για αποστολές εξωτερικού, ώστε να καλυφθεί το κόστος αποστολής.

Ακολουθείστε τα παρακάτω απλά βήματα:

  1.  Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας ή κάντε κλίκ ΕΔΩ
  2. Πηγαίντε στις παραγγελίες σας και στον προιόν που θέλετε να επιστρέψετε θα γράφει σε σημείο πάνω δεξιά "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ"  
  3. Επιλέξτε το προιόν που θέλετε να επιστραφεί και τον λόγο και πατήστε ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ
  4. Στην περίπτωση αλλαγής καλέστε μας (2108983744) ώστε να μας ενημερώσετε με τι θα αντικαταστήσετε το προιών σας. Προτείνουμε πρώτα να έχετε βρεί την αντικατάσταση της παραγγελίας σας στο site μας
  5. Εφόσον γίνει δεκτό το αίτημα σας θα σας στείλουμε στο email σας την ταμπέλα επιστροφής.
  6. Στην περίπτωση αλλαγής θα στείλουμε άμεσα την αντικατάσταση μόλις παραλάβουμε την επιστροφή.  

 Η επιστροφή/αλλαγή θα γίνει ΜΟΝΟ μέσω BoxNow.

Μια απλή σακούλα μεταφοράς αρκεί. Είναι απαραίτητη μία τυπική συσκευασία έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η ασφαλής επιστροφή των ειδών πίσω στις εγκαταστάσεις μας αλλά και για να μην χαλάσει η συσκευασία.

Προσοχή! Χαλασμένες συσκευασίες προιόντων ΔΕΝ θα γίνουν αποδεκτές

Για να κάνουμε την αλλαγή ή επιστροφή σας θα χρειαστούμε κάποιο παραστατικό αγοράς, (απόδειξη αγοράς ή κάρτα αλλαγής). 

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται άμεσα από εμάς από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Προκειμένου να γίνει δεκτή ή επιστροφή ή αλλαγή, όλα τα προϊόντα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση με τις υπάρχουσες ετικέτες τους και την αρχική τους συσκευασία άθικτη. Επίσης θα πρέπει να συνοδεύονται από όλα τα έγγραφα (απόδειξη / τιμολόγιο ή τυχόν προωθητικό υλικό κ.λ.π). Οι επιστροφές των χρημάτων πραγματοποιούνται στην αρχική πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό PaypalήKlarnaπου χρησιμοποιήθηκε κατά την παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας. Για τις παραγγελίες με αντικαταβολή θα μας στείλετε μαζί με το προϊόν στην ίδια συσκευασία τα στοιχεία της τράπεζας σας (IBAN, όνομα δικαιούχου, τραπεζικό ίδρυμα με ευδιάκριτα γράμματα)  ώστε να πραγματοποιηθεί η κατάθεση των χρημάτων. Το κόστος αντικαταβολής όπως και των μεταφορικών δεν επιστρέφεται.

*Το Poline είναι υπεύθυνο για τα έξοδα αποστολής για προϊόντα με κατασκευαστικά ελαττώματα ή γενικά για οποιαδήποτε δική μας υπαιτιότητα. Σε αυτήν την περίπτωση θα μας στείλετε email στο info@polinechildrenshoes.com ή θα μας καλέσετε στο (0030) 210 89 83 744.

 

Τι είναι το Box Now;

Στείλε απλά, εύκολα και γρήγορα το δέμα σου αλλά κυρίως χωρίς άγχος!

Μάθε περισσότερα

💡Tip: Προτείνουμε πριν από οποιαδήποτε τοποθέτηση παραγγελίας να είσθε σίγουροι για το σωστό νούμερο. Συμβουλευτείτε την «κόκκινη μεζούρα» που υπάρχει σε κάθε σελίδα προϊόντος.