Τρόποι πληρωμής στο polinechildrenshoes.com

Πλήρωσε όπως σου αρέσει! Στο polinechildrenshoes.com μπορείς να επιλέξεις από τους παρακάτω γνωστούς και αποδεδειγμένους τρόπους πληρωμής που εσύ θέλεις!

Γρήγορη πληρωμή για κατόχους λογαριασμού PayPal.

Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας. Η υπηρεσία διαχείρισης συναλλαγών που συνεργαζόμαστε είναι η Viva Wallet. Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε πρόσβαση στα προσωπικά στοιχεία της κάρτας τα οποία τα διαχειρίζετε μόνο η Viva Wallet με τα πιο σύγχρονα πρωτόκολλα ασφάλειας.

Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 30+ διαφορετικές μεθόδους πληρωμής, από διεθνή και τοπικά σχήματα πληρωμών, μέχρι digital wallets και εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής με χρήση Viva Wallet. Επίσης υποστηρίζει Google Pay, Apple Pay και IRIS.

Ένας τρόπος πληρωμής που σας επιτρέπει, εύκολα & γρήγορα, να προχωρήσετε σε εξόφληση της παραγγελίας σας χρησιμοποιόντας του κωδικούς e-banking του τραπεζικού σας ιδρύματος με χρέωση λογαριασμού τραπέζης χωρίς να χρειάζεται να θυμάστε το IBAN του e-shop μας, τον κωδικό παραγγελία σας ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Όλα γίνονται από την δική μας πλευρά χωρίς καμία επιπλέον ενέργεια από εσάς.

*Με επιλογή Viva Wallet στην μέθοδο πληρωμής

Εάν διαθέτετε λογαριασμό Klarna και θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε για να πληρώσετε για τις αγορές σας, πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στην Klarna χρησιμοποιώντας τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου. Δεν διαβιβάζονται οικονομικές πληροφορίες στα συστήματά μας και για αυτόν τον λόγο μπορείτε να θεωρήσετε την Klarna ένα εύκολο και ασφαλές σύστημα πληρωμών.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι επιλέγοντας να πληρώσετε με Klarna, έχετε πλέον τη δυνατότητα να διαιρέσετε το ποσό σε 3 μηνιαίες δόσεις χωρίς τόκους και χωρίς επιπλέον κόστος. Η ενεργοποίηση αυτής της υπηρεσίας προσφέρεται αυτόματα μεταξύ των επιλέξιμων επιλογών στην Klarna εάν η παραγγελία σας πληροί ορισμένα κριτήρια (ελάχιστο ποσό 35 €), λογαριασμό Klarna που σχετίζεται με άτομο που κατοικεί στην Eλλάδα και άλλες συγκεκριμένες προϋποθέσεις που ορίζονται από την Klarna.

* το κατάστημα μας δεν υποστηρίζει την αντικαταβολή ώς μέθοδο πληρωμής