Πόσες φορές ανυπομονούσες να έχεις ΤΩΡΑ αυτό που παράγγειλες;

Στα καταστήματα Poline εμείς το κάνουμε πράξη! Βάλε εσύ την παραγγελία σου και εμείς σε συνεργασία με την WOLT θα τα στείλουμε στον χώρο σου σε λιγότερο απο 1 ώρα! 

Η εταιρεία μας, επενδύοντας στις άμεσες παραδόσεις των προϊόντων της, γίνεται ο ιδανικός προορισμός ειδικά για γιορτινά δώρα, καθώς εξασφαλίζει την παράδοση των παραγγελιών ΤΟ ΠΟΛΥ σε 60 λεπτά*.

Οι αγορές γίνονται ακόμα πιο εύκολες, γρήγορες και διασκεδαστικές, αφού όσοι δεν προλαβαίνουν να επισκεφθούν κάποιο κατάστημά μας και να αγοράσουν δώρα για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μπορούν να τα παραγγείλουν από το polinechildrenshoes.com και να τα λάβουν μέσα σε 60 λεπτά.

Η πρωτοβουλία αυτή έρχεται να συμπληρώσει τις υπάρχουσες υπηρεσίες γρήγορης παράδοσης που διαθέτει η εταιρεία μας με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του κοινού της!

Για ακόμη μια φορά πρωτοπορούμε και κάνουμε ακόμη ένα μεγάλο βήμα στην άμεση παράδοση, χωρίς καθυστερήσειςΜέσω της συνεργασίας μας με το Wolt Drive, της υπηρεσίας παράδοσης εντός μίας ώρας, «σπάμε κάθε ρεκόρ».

Το σύστημα εντοπίζει αυτόματα σύμφωνα με την διευθυνσή που γράψατε στην "διεύθυνση αποστολής" εαν σας καλύπτει στην περιοχή σας. Εάν δεν εμφανιστεί στους τρόπους αποστολής τότε δεν καλύπτει την περιοχή σας.

*Δείτε τις περιοχές που καλύπτει η υπηρεσία στον χάρτη παρακάτω

**Η υπηρεσία ΔΕΝ ισχύει για πληρωμή στον Courier (με αντικαταβολή) αλλά θα πρέπει να έχει πληρωθεί ΗΔΗ στο site μας ηλεκτρονικα.

💡Tip: Θές να παραλάβεις συγκεκριμένη ημέρα και ώρα; Κανένα πρόβλημα απλά γράψτο στο πεδίο "Προσθήκη Οδηγιών Παράδοσης" που θα βρείς στο Checkout!