Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας και ο χρόνος παραλαβής του δέματος

Η παραγγελίες ετοιμάζονται και στέλνονται άμεσα. Για κάθε στάδιο της εκτέλεσης παραγγελίας ενημερώνουμε μέσω email. Η παράδοση εντός ελληνικής επικράτειας συνήθως διαρκεί 1-3 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της αποστολής του δέματος από την έδρα μας.

Η εταιρία μας έχει έδρα στην Ελλάδα και όλες οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται από τις ιδιόκτητες αποθήκες μας που βρίσκονται στην Ελλάδα.

  • Τα προϊόντα μας στην Ελλάδα αποστέλλονται με DHL Express, BoxNow, Wolt
  • Τα προϊόντα μας στο Εξωτερικό αποστέλλονται με DHL

Βεβαίως! Κάνουμε αποστολές σε όλες τις Ευρωπαϊκές Χώρες, σε χώρες των Βαλκανίων (Αλβανία και Βουλγαρία) και την Κύπρο.  

Οι χρόνοι παράδοσης ποικίλλουν ανάλογα με την μεταφορική εταιρία. Κατά μέσο όρο, για Ελλάδα χρειάζονται έως 3 εργάσιμες ημέρες και για αποστολές εξωτερικού από 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν δεν έχετε λάβει το πακέτο σας μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα.

Ναι, στο email που θα σας σταλεί με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας υπάρχει ένας σύνδεσμος που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το πακέτο σας ανά πάσα στιγμή.

Ο αγοραστής δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα για τελωνειακούς ή φόρους εισαγωγών, καθώς τα προιόντα μας προορίζονται σε χώρες της Ευρωπαικής Ένωσης. Μπορείτε να φέρετε στη χώρα σας οτιδήποτε αγοράσατε σε άλλη χώρα της ΕΕ χωρίς να πρέπει να σταματήσετε στα σύνορα ή να κάνετε δήλωση στο τελωνείο. Μοναδική προϋπόθεση είναι οι αγορές σας να προορίζονται για προσωπική σας χρήση ή για την οικογένειά σας και όχι για επαναπώληση. Ο ΦΠΑ εμπεριέχεται στην τιμή αγοράς.

 

Συγγνώμη, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Προσέξτε όταν εισάγετε τα στοιχεία παράδοσης σας, καθώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα στοιχεία παράδοσης μετά την αποστολή.

Αναλυτικός Κατάλογος Εξόδων Αποστολής